Liam, snart 3 veckor

Det händer så otroligt mycket här på gården nu för tiden men jag vet inte vad jag ska skriva om ändå, så jag lägger bara ut ett par bilder av våran älskling.
Några nya bilder

Det var ett tag sedan vi lade ut några bilder på våran söta tjej, så jag tyckte det var på tiden. Bilder på våran lilla söta kille kommer strax åxå.


Äntligen så har det hänt:)

I onsdags så fick vi efterlängtat sällskap av lille Liam, så jag och Catrin är otroligt glada och lyckliga för denna stora händelse. Det är känslor utöver allt jag har kunnat drömma om, klart man har försökt att föreställa sig detta på förhand men det var inget jag ens var i närheten av. När man tog på sig de gröna kläderna och gick in på operationsrummet så började hjärtat slå lite extra hårt. Eftersom det blev kejsarsnitt så var det ju säkert lite annorlunda men ändå i det stora det samma, det blev satt bedövning på Catrin och så var det några minuters väntan. Så kom det två läkare in och efter fem minuter så hörde vi det första skriket, barnet hade inte ens kommit ur magen. Det var bara huvudet som syntes, men allt gick så fort och helt plötsligt hade vi barnet framför oss. (Jag har massa bilder ifrån denna händelse men har valt att inte lägga ut dom) Men det var absolut den bästa dagen hitintills i mitt och Catrins liv, att få så mycket glädje och lycka på en gång. Ni som har barn vet vad jag pratar om, det är bara helt obeskrivligt. Jag har några bilder jag valt att visa i alla fall.

Dag 1Dag 2Dag 3, hemma:)Kramar från oss alla här i Fågelvik:)

RSS 2.0