Helgens besök

Denna helgen var min bror med familj och min far på besök. Aktiviteterna bestod mest av att slappa:) 30grader och sol hela helgen, så det har varit helt underbart.

Min bror med barn och Catrin.Eija och JonathanJag och min bror i full sysselsättning med att grilla:)Min far sitter och gottar sig i skuggan.....Och lite mer bilder;)

Det var allt för denna gången ;)

Kommentarer
Postat av: Annalena

Åh vad härligt ni ser ut att ha det!! Ni är rätt lika varandra, du och din bror. =)Pappsen ser ju ut som en riktigt mysgubbe. Härliga bilder.. det ser så mysigt ut så jag blir lite avis här jag.. hehe.. (tur man har havet att trösta sig med =P ) Så söt hon är Catrin, man börjar ju se lite nu. =) Arca är fin som vanligt =) Ha det så bra.. kram till er!!

2008-06-08 @ 21:55:10
URL: http://oka042.blogg.se/
Postat av: Annalena & co

Hej hej! Bra att ni redigerat bort alla kopior av kommentarerna.. =P

Jo, jag har också tänkt på framtiden för just dogon.. Jag gillar svarta hundar, men skulle jag vilja köpa en så skulle jag välja en presa helt klart. De är som du säger väldigt vackra Presor och verkar hålla "måttet" också.Nu är jag i vart fall MYCKET frustrerad över Spaniens 2-1 mål i slutminutrarna.. =/ Hahaha.. Men Sverige kämpade bra. Ha en bra kväll och helg!! Kram!

2008-06-14 @ 20:03:11
URL: http://oka042.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Hur står det till??? Nu måste ni uppdatera lite bilder ju ;-)Ha det så bra!!!Kram Anna

2008-06-22 @ 13:36:17
URL: http://panthera.blogg.no
Postat av: Per-Eric

Vi har inte haft tid att ta några kort på det sista, kommer väll under sommaren här när vi får några dagar semester. Så hopp finns om fler bilder framöver åxå ;)

2008-06-25 @ 19:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0