En varm och trevlig helg

Finare väder än det vi har haft denna helg kan man knappast få i Sverige tror jag, inte ett moln på himlen och tempraturen har legat mellan 28 och 32 grader. Tragiskt att man redan ska börja jobba på måndag, men man får väll skylla sig själv när man bara tar två veckors semester. Man får väll se till att spara några veckor tills den lille kommer, kan säkert komma väll till pass då:)

På fredags morgon så tog vi oss en liten Norgetur, till Larvik närmare bestämt. Och hälsade på Toni och Linn och alla deras vackra hundar. Arca fick en ny bästa kompis åxå, Obi. Hon och Obi gick omkring på gården som ett gammalt par. Det var kul att se hur Arca var så glad att ha en snäll partner.Det var nästan så man blev lite sotis när Catrin blev uppvaktad av en sådan stilig kille som Firo åxå, charmigare får man leta länge efter:)Vi hade en otroligt trevlig dag, och ser fram emot när ni ska komma på besök till Sverige. Tusen tack för en trevlig dag och all god mat. Arca hälsar sin käre vän Obi ;) Kram från oss alla....

Resten av helgen tillbringade vi hemma och nere vid sjön. Jag har blivit inspirerad av tour de france och tog fram cykeln och cyklade några mil......Haha.... vilket skämt. Nej, jag cyklade fram och tillbaks på gården så Arca skulle få springa av sig lite. Hon springer helst inte utan anledning men när jag cyklar så är det full fart vid sidan av mig, lite för farligt att göra på vägen så vi håller oss på gården men det räcker för konditionen är inte den bästa heller:)

I dag söndag så kom Catrins föräldrar med båten hit och vi tillbringade hela dagen vid sjön vilket var helt underbart. Jag försökte få Arca att bada men resultatet var inte det bästa, bilderna är heller inte de bästa....

Jag försöker inte dränka henne fast det ser så ut kanske:)

Min underbara sambo med sin stora ölmage;)Det var allt för denna gång........


Berlin

I torsdags tog vi bilen och körde till Berlin, dock inte Arca som fick stanna hos Catrins föräldrar. Exakt 103mil enkel väg så det gick ganska så snabbt. Vi var och hälsade på Sara och Sören som nyss flyttat ner till Berlin, och Sara visade sig vara en super bra Berlin guide. Hade vi inte haft henne till hjälp så hade vi inte hunnit med att se och göra en bråkdel av allt vi gjorde.

Det blev besök i stora köpcenter och andra butiker så klart när man ändå kommer sig ut ur bygden och Värmland, men det blev besök på ett av Berlins två zoo och sista dagen körde vi runt och besökte flera kända bygnader och sevärdheter. Det finns mycket gammal histora i den staden som är otroligt intressant och man kunde inte annat än faschineras av allt man såg. Berlin är absolut den bästa storstaden jag har besökt, mycket historia, otroligt trevlig och fin stad. Trevliga människor och faktiskt ganska så billigt att leva där.

Lägger ut några bilder men det är inte så mycket som hamnar med i bild eftersom jag inte hade något normalt objektiv på kameran :)
Ett exempel är när jag tog på Brandenburger Tor, detta var vad jag fick med.Och så här kunde det sett ut om jag hade rätt objektiv med, hittade denna bild på nätet.Men men, det blev i alla fall bilder..... kan ju inte lägga ut alla här men några blir det i alla fall.Det var lite från denna helg. Tusen tack Sara och Sören för att vi fick komma och hälsa på och ett jätte tack till Sara som ställde upp som guide. Utan dig hade denna turen inte varit lika kul och intressant som den var.

På hemresan så stannade vi till i Helsingborg och hälsade på Annalena, Peter, Hugo och de två busungarna Ymer och Kharma. Det var jätte trevligt och jag och Catrin hoppas vi snart ser er igen.


RSS 2.0